Menu

Share (2à3p)

Gelakte kippenboutjes (8st.)

Bordje sopressa salami, serranoham & rilette

Verse kibbeling

Veggie bread
dip

Share (4à5p)

Mix van alle hapjes

Voorgerechten

rond de 18 euro

Garnaalkroketten
fris slaatje

Kaaskroketten
fris slaatje & limoenmayonaise

Duo kaas- & garnaalkroket
fris slaatje

Scampi
curry, diabolique, lookboter of lookroom

Carpaccio van Belgisch witblauw
rucola & parmezaan

Tataki van tonijn
ponzu & edamame

Tartaar van rode biet
Granny smith & graanmosterd

Traag gegaard buikspek
Aardpeer, parmezaan & hazelnoot

Op de houtskool grill

hoofdgerechten rond de 28 euro

Steak (250g)
dé klassieker, vlees van 100% Belgisch rund

Simmentaler Rib eye (350g)
voor de echte vleesliefhebber

Filet pure (200g)
het fijnste stukje vlees van het rund

Côte à l’os (1,2 kg)
gegrild Belgisch witblauw, mals & sappig
voor 2 of 3 personen

Saus naar keuze: peperroom, champignonroom, béarnaise of kruidenboter

De klassiekers

Steak tartaar
handgesneden witblauw

Ribbekes
kruidenboter of spicy gelakt, koolsla & frietjes

Scampi
curry, diabolique, lookroom of lookboter

Zalmfilet op vel gebakken
verse bearnaise & warme seizoensgroenten

Paling in ’t groen
frietjes

Parelhoen
bloemkool, saus van Duvel & polentakroketjes

Veggie

Gerstrisotto
venkel & eringi

Salades

Salade caesar
kip, parmezaanse kaas, ansjovis & spek

Salade geitenkaas
bieslookdressing, spekjes & honing

Salade scampi
appeltjes & currysaus

Suggesties

VG: Bosduiffilet op de BBQ – 22 euro
knolselder, dashi van eekhoorntjesbrood
OF
VG: Brandade van skrei – 22 euro
grijze garnalen & lente-ui

HG: Gegrilde Lotte – 36 euro
gerstrisotto, vadouvan & venkel
OF
HG: Kalfsribeye “Stroganoff” – 32 euro
Romeinse sla & polentakroketjes

DS: Bakische cheesecake – 13,00 euro
bloedappelsien
OF
DS: Kaasbordje – 15 euro
chutney & rozijnenbrood

Voor de kids

Biefstukje
slaatje & frietjes met mayo

Gebakken zalm
groentjes & puree

Home made fish & chips
tartaar, slaatje & frietjes

Ribbetjes
slaatje & frietjes met mayo

Dessert

rond de 12 euro

Alle desserten zijn huisbereid en worden geserveerd met Lotte’s hoeve-ijs

Citroentaartje
merengue

Moelleux
van Belgische chocolade (15 min.)

Crème brûlée

Dame blanche
vanille roomijs, chocoladesaus & slagroom

Brésilienne
vanille roomijs, hazelnoot, karamel & slagroom

Advocaat
vanille roomijs & slagroom

Cherry Broox
kersensorbet, eau de vie, limoen

Vers gebakken Luikse wafeltjes
voor de kleine goesting

Kinderijsje

1 bolletje

2 bolletjes

mini dame blanche